Ontstaan

We wilden onze kinderen meer leren over de Bijbel en samen met hen de verhalen actiever beleven. Daarom bedachten we Bijbelsfiguur, een unieke manier om met houten figuren en Bijbelse figuren te spelen en te groeien in geloof.

De figuren zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ze helpen de kinderen om hun motoriek en inzicht te verbeteren. En stimuleren ook hun fantasie en nieuwsgierigheid. Zo worden de kinderbijbelverhalen levendiger en boeiender.

Onze kinderen genieten van het spelen met de figuren. En we zien hoe ze zich ontwikkelen op verschillende gebieden.

Kinderbijbelverhalen

Bekende kinderbijbelverhalen uit het oude- en nieuwe testament zijn gebruikt als inspiratiebron voor de kaarten. Op de achterzijde van de kaart staat het kinderbijbelverhaal die hoort bij het figuur op de voorzijde. Als uitgangspunt is de Nieuwe Bijbel Vertaling genomen.

Houten figuren

De houten figuren zijn de basis van het spel. Ze zijn gemaakt van rest hout en een natuurlijk bindmiddel.100% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar en 100% gerecycled dus super duurzaam! De figuren bestaan uit de volgende vormen:
- Zeshoek
- Vierkant
- Trapezium
- Driehoek
- Parallellogram
- Ruit

De figuren zijn kindveilig en geschikt vanaf 3 jaar.

Christelijk onderwijs verandert levens

Christelijk onderwijs is de sleutel naar een hoopvolle toekomst. Maar het gaat er niet alleen om dat de kinderen naar school gaan; het onderwijs moet óók van goede kwaliteit zijn. Voor Woord en Daad staat het kind altijd centraal, maar de school, gemeenschap én de samenleving zijn bepalend in wat het kind meekrijgt. Samen sterk, zodat wereldwijd steeds meer kinderen opgroeien tot zelfstandige volwassenen!

Met elke aankoop van dit spel steun je de organisatie Woord en Daad in haar missie.

1 van 3